Kontakti

Vendi ynë
Kaqanik, Kosovo
 
Asistenca

Telefon:+383 48121001
Email: info@berisha-energyshop.com
Whatsapp: +383 48121001

Orari i punës

Hënën deri  Shtunë: 08:30 – 20:00

 
Pyetje e shpeshtë

Pyetje: Si mund të kontrolloj dërgesën e porosisë sime dhe të marr vendndodhjen e paketës? Përgjigje: Sapor porosia juaj është në rrugë, do t’ju dërgojmë vendndodhjen live të paketës përmes WhatsApp, për të ndjekur gjendjen e dërgesës deri në momentin e arritjes së paketës te ju.

Pagesë

Para dore
Kartë
Bitcoin

 
Gjej porosinë

Kur marrim porosinë tuaj, ajo do të përpunohet. Kur përpunimi të përfundojë, do të merrni një email. Kur paketa të jetë në rrugë, do të merrni një njoftim me vendndodhjen aktuale në WhatsApp.

 
Keni pyetje?

Jemi në dispozicion për ju me kënaqësi nëpërmjet numrit të telefonit ose e-mail-it

Warenkorb