Rreth Nesh

Jemi një departament i pavarur i Berisha-GreenEnergy dhe jemi të specializuar në shitjen e veshjeve dhe mjetëve të cilësisë së lartë për elektricistët.
Gama jonë përfshin një shkallë të gjerë të produkteve, duke përfshirë pajisje matëse, makinat e burimeve, mjetet e dorës dhe shumë të tjera.

Jemi të vetëdijshëm se elektricistët janë të varur nga mjetet e cilësisë së lartë dhe të besueshme për të kryer punën e tyre në mënyrë efektive dhe të sigurt.
Prandaj, jemi të përkushtuar për të ofruar produkte që plotësojnë kërkesat e industrisë.

Veshjet tona të punës janë projektuar për të ofruar komoditet, lëvizje të lirë dhe mbrojtje.
Ne kemi në sortiment një gamë të gjerë të veshjeve si kostume mbrojtëse, këpucë sigurie, kasketa, doreza dhe pajisje të tjera të mbrojtjes personale.

Përveç kësaj, ofrojmë një gamë të gjerë mjetesh elektrike dhe pajisjesh matëse që ju ndihmojnë në instalimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e sistemeve elektrike.
Produktet tona zgjidhen me kujdes për të përmbushur standardet më të larta të cilësisë dhe për t’ju ofruar një performancë të besueshme.

Ekipi ynë i përkushtuar është në dispozicion për t’ju ndihmuar në zgjedhjen e veshjeve të punës dhe mjetet e duhura. Ne punojmë për të ofruar produkte të cilësisë së lartë që plotësojnë kërkesat tuaja dhe lehtësojnë punën tuaj.

Warenkorb